Se spala si se curata zmeura, se aseaza in vasul de dulceata si se acopera cu zeama de lamaie. Se pune peste fructe zaharul necesar si se lasa asa 10
Se spala si se curata zmeura, se aseaza in vasul de dulceata si se acopera cu zeama de lamaie. Se pune peste fructe zaharul necesar si se lasa asa 10 ore timp in care fructele se acopera cu sucul lor. Se pun apoi la fiert pe foc mic. Cand zaharul s-a topit de tot, se mareste focul si se fierbe dulceata cu felii subtiri de lamaie. Daca fructele nu sunt tari, se spala si se aseaza in vas, se stoarce deasupra lor zeama de la o lamaie, apoi se acopera cu zaharul necesar.
Alte retete de dulceata:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii