Dulceaţă de căpsuni reţetă, Dulceata de capsuni este delicioasa. Pentru a prepara aceasta dulceata aveti nevoie de capsuni, zahar si suc de lamaie.
Dulceata de capsuni este delicioasa. Pentru a prepara aceasta dulceata se spala capsunile in cateva ape apoi se taie in 4.Se pun la fiert 20 de minute apoi se adauga gelfixul si 4 lg de zahar.Dupa ce a fiert 2 minute se pune restul de zahar si sucul de lamaie.Se toarna dulceata in borcane spalate si incalzite apoi se pun capacele.Se intorc borcanele ca sa se sterilizeze mai bine timp de 5 minute.Se depoziteaza la locuri racoroase si uscate.
Dulceata de capsuni se serveste pe paine prajita, cu cacao cu lapte.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii