Dulceaţă de căpsuni reţetă. Aceasta dulceata de capsuni este foarte delicioasa si se poate prepara in doar 20 de minute! Intai se spala capsunii si se taie in sferturi, se amesteca cu gelfixul.
Aceasta dulceata de capsuni este foarte delicioasa si se poate prepara in doar 20 de minute! Intai se spala capsunii si se taie in sferturi, se amesteca cu gelfixul, sarea de lamaie si zaharul conform instructiunilor de pe plic si se fierbe 5 minute. Se toarna dulceata in borcane spalate si uscate si se depoziteaza la loc uscat si racoros. Zaharul se pune in functie de cum va place dulceata, mai dulce sau mai acrisoara, gelfixul conserveaza foarte bine asa ca nu e nevoie de foarte mult zahar.
Dulceata de capsuni se serveste la clatite, pe paine sau se poate folosi la prajituri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii