Acest gem de caise se prepara foarte rapid, in doar 30 de minute! Intai se spala bine caisele si se scot samburii, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu zaharul si gelfixul.
Acest gem de caise se prepara foarte rapid, in doar 30 de minute! Intai se spala bine caisele si se scot samburii, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert cu zaharul si gelfixul, conform instructiunilor de pe pachet. Se lasa sa fiarba 5 minute apoi se introduc in borcane spalate si uscate, incalzite, se capseaza, se intorc 5 minute ca sa se sterilizeze bine apoi se pun la rece.
Gemul de caise se foloseste la clatite, prajituri, pe paine.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii