Se aleg capsuni foarte coapte, se spala si se scot coditele. Se paseaza bine capsunele si se pune piureul in cratita de dulceata la fiert, pana se in
Se aleg capsuni foarte coapte, se spala si se scot coditele. Se paseaza bine capsunele si se pune piureul in cratita de dulceata la fiert, pana se ingroasa, amestecand mereu. Se pune zaharul si se mai fierbe jumatate de ora, amestecand. Se pune zeama de lamaie, se ia cratita de pe foc si se amesteca pana se raceste. Se pune gemul in borcane si se inchide ermetic.
Se foloseste in prajituri.
Alte retete recomandate:
Compot de visine
Compot de mere
Dulceata de caise

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii