Numite si mure de pamant, crescute pe vrejuri intepatoare ale arbustilor fructiferi, aceste fructe rare se aleg foarte atent si se spala, apoi fierbe
Numite si mure de pamant, crescute pe vrejuri intepatoare ale arbustilor fructiferi, aceste fructe rare se aleg foarte atent si se spala, apoi fierbem timp de aprox. 25 de minute, pana se ingroasa intr-o cratita emailata, cu capacitate cunoscuta. Amestecam cu o lingura de lemn folosita doar in acest scop sau cu o lingura de plastic termorezistenta.
Pentru indulcire folosim 300 g de miere pentru fiecare litru.
Pofta buna!
Alte retete de dulceata recomandate
Dulceata de smochine
Gem de gutui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii