Gem de prune

Curatam si spalam prunele apoi le lasam peste noapte la temperatura camerei cu fructoza. Se fierb prunele 4 ore. Gemul fierbinte se pune in borcanele

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa
Gem de prune

Ingrediente

  • 5 kg de prune
  • 1 kg fructoza
  • apa

Mod de preparare

Curatam si spalam prunele apoi le lasam peste noapte la temperatura camerei cu fructoza. Se fierb prunele 4 ore. Gemul fierbinte se pune in borcanele tinute 15 minute la cuptor. Se pun capacele si se tin borcanele cu capul in jos pana se raceste cuptorul.

Alte retete in imagini recomandare

Dulceata de smochine

Dulceata de gutui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori