Gutuile necojite, spalate si taiate se fierb in putina apa, se paseaza. Se fierb in continuare la foc mic, la inceput fara zahar, cand compozitia inc
Gutuile necojite, spalate si taiate se fierb in putina apa, se paseaza. Se fierb in continuare la foc mic, la inceput fara zahar, cand compozitia incepe sa se intareasca, se adauga zaharul.
De la a doua fierbere, se mai lasa 20 – 30 de minute. SE toarna in forme clatite cu apa rece (inca umede) si se lasa in spatiu aerat. In cateva zile compozitia se intareste, atunci se se scoate pe o tava. (Tine mult.)
Alte retete de dulceata
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii