Spalam prunele apoi le curatam de codite si le punem in apa clocotita pentru cateva minute dupa care incepem sa le decojim. Pasam prunele pana obtinem
Spalam prunele apoi le curatam de codite si le punem in apa clocotita pentru cateva minute dupa care incepem sa le decojim. Pasam prunele pana obtinem un piure. Le punem la fiert intr-o cratita bine spalata si sterilizata. Spre sfarsitul fierberii se adauga zeama de lamaie. Nuca putin sfaramata si aromele. Amestecam mereu cu lingura de lemn sa nu se prinda. Acest procedeu ia foarte mult timp, cateva ore bune dar rezultatul merita. Esentele ii dau un gust aparte si fara zahar e mult mai sanatos. Se pune magiunul in borcane bine spalate, clatite si sterilizate.
S-ar putea sa iti placa si retetele:
Pentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visineChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu ciresePrima data separam galbenusul de albus. Incepem prin a bate puternic albusurile pana se fac spuma. Peste spuma de albus se...
Prajitura cu visineMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura Mena
Comentarii
Adaugă comentariu