Se spala caisele, se curata de coaja si se scot samburii. Se pun caisele si zaharul (optional) in cratita pentru dulceata. Se fierb pe foc foarte mic,
Se spala caisele, se curata de coaja si se scot samburii. Se pun caisele si zaharul (optional) in cratita pentru dulceata. Se fierb pe foc foarte mic, amestecand mereu. Cand caisele s-au inmuiat se dau prin sita, piureul obtinut se pune din nou in cratita si se asaza pe foc. Se fierbe pana scade lichidul si marmelada este bine legata. Se toarna calda in borcane. Se poate face din orice fruct.
Se serveste cu prajitura.
Alte retete recomandate:
Dulceata de caise coapte
Dulceata de mere
Dulceata si sirop de capsuni
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPrajitura cu spuma de ciocolata este un deliciu dulce si ciocolatos, o placere nevinovata a tuturor. Prajitura cu ciocolata...
Prajitura cu spuma de ciocolataReteta de musaca de vinete dietetica este alegerea potrivita pentru o cina cu legume, intr-o seara rece de toamna.
Musaca de vinete (Reteta Video)
Comentarii