Marmelada de caise cu coaja

Pentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand samburele.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • La 1 kg caise
  • 500 g zahar.

Mod de preparare

Pentru marmelada de caise cu coaja se aleg caise bine coapte, se spala, se scurg si se rup in doua indepartand samburele. Se pun impreuna cu zaharul in tingirea de dulceata sau intr-o cratita smaltuita. Se fierb amestecand mereu, pana se leaga cat trebuie, se toarna calda in borcane si se leaga cu hartie pergament numai dupa ce s-a racorit marmelada de caise.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc