Pasta de migdale

Se pun la mixer ovazul, apa, zeama de lamie, mierea si marul. Se amesteca bine cu piureul de migdale si cu aromele.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti ovaz macinat fin
  • 1 ceasca apa
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri de miere
  • 1 mar taiat in bucatele
  • 1 lingura piureu de migdale
  • 1 varf de cutit praf de vanilie
  • 1 varf de cutit scortisoara

Mod de preparare

Se pun la mixer ovazul, apa, zeama de lamie, mierea si marul. Se amesteca bine cu piureul de migdale si cu aromele.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci