Ardei kapia pentru iarna

Ardeii kapia se spala cu apa rece, apoi se pun la borcan, intercalat cu marar, tarhon, usturoi si cimbru.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei kapia
  • marar
  • tarhon
  • usturoi si
  • cimbru
  • Solutia se face din:
  • 25 l de apa
  • 1 l de otet din vin
  • 5 g piper boabe si
  • frunze de dafin.

Mod de preparare

Ardeii kapia se spala cu apa rece, apoi se pun la borcan, intercalat cu marar, tarhon, usturoi si cimbru. Solutia se face din 25 l de apa, 1 l de otet din vin, 5 g piper boabe si frunze de dafin. Se pune la fiert timp de zece minute, apoi calduta, se pune peste ardei si se leaga bine cu celofan. La fel se pun si ardeii grasi.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori