Se aleg ardei grasi, fara urme de loviri, se taie in jurul coditei un capacel si se curata de seminte. Se taie varza fideluta, se adauga putin morcov
Se aleg ardei grasi, fara urme de loviri, se taie in jurul coditei un capacel si se curata de seminte. Se taie varza fideluta, se adauga putin morcov, patrunjel, telina. Se freaca usor cu sare si se umplu ardeii. Ca sa nu iasa umplutura, se poate pune deasupra cite o bucatica de frunza de varza sau o felie de morcov. Se aseaza in borcane, iar deasupra de toarna apa fiarta cu sare, la care se adauga si putin otet, si anume 50 gr. sare si o ceasca de otet la 1 litru apa. Aceasta se toarna, dupa ce s-a racorit.
Este foarte buna la o mamaliguta sau la o ciulama de ciuperci. Alte retete cu varza:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii