la 10 ardei grasi potriviti incape o varza mica tocata fin si 2 morcovi rasi, frunze de telina tocate si sare dupa gust (mai multa sa tina). Se freaca
la 10 ardei grasi potriviti incape o varza mica tocata fin si 2 morcovi rasi, frunze de telina tocate si sare dupa gust (mai multa sa tina). Se freaca varza tocata cu morcovii rasi si telina si sarea pana se inmoaie varza, se scruge bine de zeama care o lasa (este amaruie) si se umplut ardeii grasi (scobiti de samburi) iar capac poti pune o felie de morcov mai mare. Se aseaza in borcane, cu gura in sus, unul langa altul, ca sa incapa cat mai multi, poti pune printre ei si felii de morcovi. Se face o saramura din apa cu sare mare, cam o lingura plina la 1l apa (rece), se lasa sa se topeasca bine sarea si se umple borcanul pana la gura. Nu se pune capac, se asteapta sa se mai lase zeama, se mai adauga saramura. Se pastreaza bine peste iarna si sunt foarte buni ca salata langa mancaruri cu carne si sosuri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii