Ardeii umpluti cu varza sunt gustosi si se pot servi cu fripturi si alte feluri de mancare. Va trebuie 4 kg de ardei grasi.
Pentru ardeii umpluti cu varza pentru iarna, 4 kg de ardei grasi se spala si se curata de cotor si seminte. 5–6 kg de varza alba sau rosie taiata si 200 g de sare grunjoasa se amesteca usor si se lasa sa stea timp de 2 ore. Se stoarce apoi varza bine, dupa care se umplu ardeii. Se fierb apoi 3 l de apa cu 1 l de otet, piper boabe, foi de dafin, apoi, caldut, punem peste ardei. Legam borcanele si le dam la beci. Mirodeniile se pun dupa gust.
Ardeii umpluti cu varza pentru iarna sunt o muratura gustoasa Se pot servi cu fripturi si alte feluri de mancare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii