Bamele curatate de codite, se spala, se pun intr-un vas impreuna cu otetul diluat cu apa si o lingura cu sare si se tin acolo cam o ora si jumatate.
Bamele curatate de codite, se spala, se pun intr-un vas impreuna cu otetul diluat cu apa si o lingura cu sare si se tin acolo cam o ora si jumatate. Se scurg bine si se pun apoi intr-o tava, dupa care se asaza pe foc mic. Se toarna deasupra bulionul slab si se lasa sa dea in clocot. Se lasa la racit, dupa care se pun in borcane, iar deasupra se pune un varf de cutit cu acid salicilic. Borcanele se sigileaza si se pun la fiert in baie de apa jumatate de ora. A doua zi se pun din nou la fiert dar pentru 20 de minute.
Se servesc dupa cateva zile.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii