Castraveţi bulgăreşti reţetă cu Picant Fix

Castraveţi bulgăreşti reţetă. Castravetii murati cu Pikant Fix se pastreaza mai bine si pe termen mai lung.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Castraveţi bulgăreşti reţetă cu Picant Fix

Ingrediente

  • Castraveţi bulgăreşti reţetă
  • 5 kg de castraveti mici
  • 2 capatani de usturoi
  • o legatura de marar
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 4 radacini de hrean
  • un pachet Picant fix dulce acrisor
  • 1
  • 75 l apa
  • 3 l otet de 9 grade
  • 150 g zahar

Mod de preparare

Castravetii mici si sanatosi se spala si se pun in borcane, in picioare. Se adauga in borcane catei de usturoi curatati, patrunjel netocat si marar. Radacinile de hrean se razuie de coaja si se taie bastonase de 4-5 cm, care se repartizeaza in borcane. Continutul plicului de Picant Fix se amesteca cu apa, otetul si zaharul conform instructiunilor de pe ambalaj. Compozitia astfel obtinuta se toarna fierbinte peste castraveti. Se inchid borcanele ermetic si, dupa ce s-au racit, se pun in camara.


Castravetii astfel murati se pot servi, dupa acrire, alaturi de frituri la gratar sau cuptor, dar si tocanite sau alte mancaruri cu carne.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori