Pentru un chutney de mere cu ghimbir si ardei iute se spala merele si se dau prin robot sau razatoare. Se rade si ghimbirul, eu nu-l mai decojesc.
Pentru un chutney de mere cu ghimbir si ardei iute se spala merele si se dau prin robot sau razatoare. Se rade si ghimbirul, eu nu-l mai decojesc.
Se pun toate ingredientele intr-o craticioara (mai putin ghimbirul pudra) si se pune pe foc mic.
Se fierbe cam 20-30 de minute si daca merele nu sunt destul de zemoase se mai adauga apa.
Dupa ce s-au inmuiat merele se adauga si ghimbirul pudra, se ia de pe foc si se pune chutney-ul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care a inceput sa fiarba apa.
Chutney de mere cu ghimbir si ardei iute se serveste cu branzeturi sau la feluri cu carne.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcAceste mici găluște chinezești au o aromă proaspătă și complexă.
Dim Sum cu pui și lemongrass
Comentarii