Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare, vreo 15 minute. Se asaza in borcan, cu boabe de piper si f
Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare, vreo 15 minute.
Se asaza in borcan, cu boabe de piper si frunze de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar.
Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece citeva zile, sa se marineze.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete culinare:
Tochitura din maruntaie de pui
Tocanita cu vinete
Tocanita de pipote cu inimi

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii