Ciuperci marinate

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare, vreo 15 minute. Se asaza in borcan, cu boabe de piper si f

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • citeva boabe de piper
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 pahar de otet
  • 1 lingura de ulei
  • sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare, vreo 15 minute.

Se asaza in borcan, cu boabe de piper si frunze de dafin, iar peste ele se toarna otet fiert, potrivit de sarat si amestecat, dupa ce s-a racorit, cu putin mustar.

Deasupra se pune de un deget ulei, se leaga borcanul si se tine la rece citeva zile, sa se marineze.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete culinare:

Tochitura din maruntaie de pui

Tocanita cu vinete

Tocanita de pipote cu inimi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori