Coaja de lamaie confiata se adauga la prajituri, deserturi sau bauturi. se curata coaja de lamaie, se pastreaza numai partea galbena. Indepartati partea alba, este amara.
Pentru coaja de lamaie confiata se curata coaja de lamaie, se pastreaza numai partea galbena. Indepartati cat de mult din partea alba, este amara.
Se amesteca apa si zaharul intr-o craticioara si se tine pe foc 10 minute sau pana devine un sirop.
Se adauga cojile de lamaie si se lasa sa fiarba in sirop 5 minute.
Se ia deoparte si se lasa sa se raceasca. Se pune in borcan, care se pastreaza la frigider.
Coaja de lamaie confiata se adauga la prajituri, deserturi sau bauturi.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii