Condimentul italian poate fi folosit pentru specialitatile italiene. Pentru prepararea acestui condiment aveti nevoie de oregano, busuioc, rozmarin si cimbru.
Condimentul italian poate fi folosit pentru pizza sau paste. Pentru prepararea acestui condiment amestecati toate ingredientele. Se pot da prin rasnita pentru a obtine o pudra.
Daca vreti sa faceti o cantitate mai mare multiplicati pur si simplu cantitatile pastrand proportiile.
Condimentul italian se foloseste la pizza sau la paste
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii