Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare aveti nevoie de portocale, mandarine, lamai, grepfrut si vodca.
Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri. Pentru preparare se taie coaja de la citrice, aveti grija sa scoateti cat mai mult din partea alba.
Se pune intr-un borcan si se acopera cu vodca. Inchide borcanul, pune-l in camara si scutura-l o data pe zi.
Dupa doua saptamani, scoate coaja si inlocuieste-o cu alta noua. Tine inca doua saptamani, dupa care scoti cojile si ai esenta de citrice.
Esenta de citrice se poate folosi la deserturi sau la prepararea unor cocktailuri.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii