Se curata fasolea de codite si de varfuri, se pune la fiert in apa care clocoteste. Se adauga sarea in timpul fierberii si se lasa pe foc pana cand se
Se curata fasolea de codite si de varfuri, se pune la fiert in apa care clocoteste. Se adauga sarea in timpul fierberii si se lasa pe foc pana cand se inmoaie fasolea. Se adauga rosiile decojite si taiate felii subtiri, verdeata tocata si o ceasca de ulei. Se fierbe destul de mult, ca sa poata fi consumata asa cum a fost conservata, pentru ca fasolea fiarta pe jumatate se intareste si nu mai poate fi folosita. Fasolea se raceste si se pune in sticle cu gatul larg, impreuna cu zeama in care a fiert. Se leaga sticlele cu celofan pus in doua si se pastreaza in camara ca orice conserva.
Alte retete:
Zacusca de fasole
Zacusca de vinete
Zacusca de ghebe
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii