Garnitura delicioasa pentru fripturi se face din 1 kg morcovi, 1 kg gogosari, 1 kg ardei gras, 1 kg ardei kapia.
Pentru garnitura delicioasa pentru fripturi, morcovul si telina se dau pe razatoare, apoi ardeii, gogonelele si ceapa se taie julien, dupa care toate se pun in cratita. Peste ele, se toarna o solutie facuta din 500 ml de otet de 9 grade, 1 l de apa, 500 g zahar si o lingura cu varf de sare. Se pun la fiert si clocotit; se pune in vas peste zarzavat. Se acopera vasul si se lasa timp de douazeci si patru de ore. Dupa aceea, se scurg de zeama si se amesteca cu doua borcane de mustar, 2 fire de hrean ras pe razatoarea mica, 250 ml de ulei, iar la final, se pun in borcane de 400 grame. Se capseaza si se dau la rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postHribi cu usturoi este o ciulama de ciuperci delicioasa. 1 kg hribi curatati si bine spalati se taie fidelute, se pun la calit...
Hribi cu usturoiIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii