Se spala maslinele in apa calda, apoi se pun intr-un borcan, se adauga frunze de dafin, piperul, feliile de lamaie, iar apoi se umple borcanul cu o s
Se spala maslinele in apa calda, apoi se pun intr-un borcan, se adauga frunze de dafin, piperul, feliile de lamaie, iar apoi se umple borcanul cu o solutie de otet indoit cu apa, iar deasupra se toarna o lingura de ulei. Se leaga borcanul cu celofan si se lasa la rece.
Se pot servi ca si aperitiv, la salate ori la alte feluri de mancare. Alte retete:
Zacusca Varza murata Piftie de curcan
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii