Merele rase conservate sunt delicioase. Pentru a prepara aceste mere conservate aveti nevoie de 4 kg mere, 10 lg zahar si scortisoara.
Merele rase conservate sunt delicioase. Pentru a prepara aceste mere conservate se spala merele, se curata de coaja si se rad pe razatoarea mare. Se storc bine de zeama si se pun la calit pentru 5-10 minute impreuna cu sarea de lamaie. Se adauga zaharul si scortisoara si se mai lasa 5 minute. Se dizolva conservantul in putina apa calda si se adauga si el Intre timp se spala borcanele si se pun la incalzit in cuptor. Se indeasa merele in borcane se capseaza si se lasa la racit. A doua zi se fierb in duns 30 de minute si se pun in paturi pana in ziua urmatoare.
Merele rase conservate se folosesc pentru prajituri, sosuri de mere.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsNe plac brânzeturile, ne place prazul, așa că le-am combinat într-o delicioasă rețetă de Tartă aperitiv.
Aperitiv tarta cu branzeturi, legume si oua de prepelitaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii