Pasta picanta Cristina

Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar de ulei. Toate se amesteca, se adauga putin otet.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2
  • 5 kg de rosii
  • cincisprezece gogosari
  • doua cepe
  • un pahar de ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • doua lingurite de zahar.

Mod de preparare

Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar de ulei. Toate se amesteca, se adauga putin otet, sare, piper si doua lingurite de zahar. Se fierb pana la consistenta dorita. Fierbinte, se pune in borcane sau sticle, se acopera si se tin sub paturi timp de 48 de ore.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci