Pasta picanta Cristina

Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar de ulei. Toate se amesteca, se adauga putin otet.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2
  • 5 kg de rosii
  • cincisprezece gogosari
  • doua cepe
  • un pahar de ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • doua lingurite de zahar.

Mod de preparare

Pentru pasta picanta Cristina, rosiile se fac bulion, gogosarii se coc si se dau prin masina, ceapa se caleste intr-un pahar de ulei. Toate se amesteca, se adauga putin otet, sare, piper si doua lingurite de zahar. Se fierb pana la consistenta dorita. Fierbinte, se pune in borcane sau sticle, se acopera si se tin sub paturi timp de 48 de ore.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc