Pasta picanta de gogosari si capia este o reteta simpla si delicioasa. Pentru aceasta reteta culinara trebuie sa folositi 3 kg de ardei capia si gogosari.
Se spala gogosarii si ardeii capia.
Se scot cotoarele si se curata bine apoi se dau prin masina de tocat.
Intr-o oala cu fund dublu punem uleiul la incalzit. Adaugam ardeii si gogosarii tocati, sarea, zaharul, piperul si boiaua iute, dupa gust. Se fierb cam 45 min, amestecand sa nu se prinda de fundul cratitei.
Spalam borcanele cu apa fierbinte si le lasam la scurs. Se umplu borcanele cu pasta obtinuta, se capseaza si se pun intr-o patura groasa, le acoperim bine,bine, si le lasam 2 zile.
Le depozitam in loc uscat si racoros.
Se foloseste la ciorbe, sosuri cu carne, sosuri pentru paste, tocanite, pilaf.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorPentru ciulama de ciuperci ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. In cazul folosirii...
Ciulama cu ciuperciCiulama de ciuperci si usturoi este o mancare de post sanatoasa si delicioasa. Se curata ceapa si se spala apoi se toaca...
Ciulama de ciuperci si usturoi de postIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii