Pentru pelteaua de zmeura se alege zmeura si se stoarce cate putina odata, printr-o panza. Se lasa sa se limpezeasca.
Pentru pelteaua de zmeura se alege zmeura si se stoarce cate putina odata, printr-o panza. Se lasa sa se limpezeasca. Se pun in tingirea de dulceata cantitati egale de zeama de zmeura si zahar si se fierb la foc mic, pana ce pelteaua este destul de legata. Se va observa cu atentie momentul cand trebuie ridicata de pe foc, deoarece daca se trece din fiert, pelteaua nu se mai leaga.
Pelteaua de zmeura se toarna fierbinte in borcane.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii