Relish de ardei si gogosari este o conserva de legume foarte util cand ne grabim cu mancare sau nu avem la indemana legume proaspete.
Relish de ardei si gogosari este o conserva de legume foarte util cand ne grabim cu mancare sau nu avem la indemana legume proaspete.
Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti, perfecti pentru gustul meu.
Se taie ardeii, gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.
Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic, amestecand des.
Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa, pana se inmoaie toate legumele. Dureaza cam 20 de minute.
Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.
Relish de ardei si gogosari se serveste cu carne de porc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaRetete de post economice
Desert placinta pufoasa cu mere de postSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii