Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Rosiile cherry in bulion fara conservant sunt ideale pentru supe si ciorbe, dar mai ales la sosurile pentru paste si pizza.
Se spala si se dau prin masina de stors rosiile tomate. Se pune la fiert pana obtinem aproximativ 2 l de suc pe care il condimentam dupa gust.
Se spala rosiile cherry si se inteapa putin cu o scobitoare, ca sa nu plesneasca la fiert, ci sa-si pastreze forma si se aseaza in borcane. Peste ele se toarna sucul de rosii, se inchid ermetic borcanele. Se fierb in bain-marie aproximativ 30 minute din momentul fierberii.
Se lasa sa se raceasca in apa.
Rosiile cherry in bulion fara conservant se folosesc iarna la diferite mancaruri.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii