Salata de popinci cu gogosari

Pentru salata de popinci cu gogosari aveti nevoie de 30 gogosari, o farfurie cu popinci fierte.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 gogosari
  • o farfurie cu popinci fierte
  • 500 ml ulei
  • 1 kg ceapa
  • o capatana de usturoi
  • 3 linguri de otet
  • enibahar
  • foi de dafin
  • piper.

Mod de preparare

Pentru salata de popinci cu gogosari, se taie toate pestisori. Ceapa se pune timp de aproximativ zece minute la fiert cu putina apa, se stoarce de apa si se amesteca totul cu uleiul si usturoiul, dupa care se pune la foc circa un sfert de ora. Catre sfarsit, se adauga condimentele necesare – foi de dafin, enibahar si piper, apoi se pun in borcanele si se sterilizeaza.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci