Pentru serbetul aromat de zahr ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa.
Pentru serbetul aromat de zahar ars, intr-o cratita punem 300 g zahar la ars, dupa care se stinge cu 2 pahare de apa. Dupa ce s-a topit acest sirop, se pune peste el 1 kg zahar, apoi se topeste la foc moale, dupa care se da la foc iute si se adauga o lingura de zeama de lamaie.
Serbetul aromat de zahar ars se serveste rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii