Pentru serbetul delicios de lamaie se fierbe zaharul cu apa, iar dupa ce s-a legat siropul, se ia de pe foc si se lasa la racit.
Pentru serbetul delicios de lamaie se fierbe zaharul cu apa, iar dupa ce s-a legat siropul, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se freaca cu un facalet si cand isi schimba culoarea, adaugam cate putina zeama si coaja de lamaie. Se freaca pana devine o pasta catifelata. Se pune la borcane si se leaga cu celofan.
Serbetul delicios de lamaie se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii