Rosiile se spala, se curata de cotor si se dau pe masina de rosii sau prin storcator (dar recomand masina ca sa stoarca mai bine toata rosia). Sucul
Rosiile se spala, se curata de cotor si se dau pe masina de rosii sau prin storcator (dar recomand masina ca sa stoarca mai bine toata rosia).
Sucul rosiilor se pune intr-o oala, se condimenteaza cu sare si apoi se da la fiert aproximativ o ora. Sticlele in care se va pune sucul se tin in cuptorul incalzit.
Cand e gata sucul fierbinte, se toarna in sticlele calde, se inchid bine si apoi se acopera cu paturi si se lasa sa se raceasca incet.
Se foloseste la sosuri supe sau ciorbe.
Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii