Tocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana aveti nevoie de legume si ulei.
Tocana de legume pentru iarna este ideala pentru mancaruri cu carne sau peste. Pentru a prepara aceasta tocana se incinge uleiul si se adauga ceapa la calit, apoi se adauga treptat restul legumelor taiate marunt sau date prin robot. Se amesteca des ca sa nu se lipeasca de fund. Rosiile se decojesc si se dau prin robot. Se adauga la tocana. Se fierbe pana aproape a scazut tot sucul. Se adauga orezul,se mai tine 10 minute si se opreste focul. Se toarna in borcane sterilizate fierbinti si se da la dunst.
Apoi se tin borcanele acoperite cu o patura pana s-au racit.
Tocana de legume pentru iarna se poate folosi la mancaruri cu carne, peste sau orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii