Tocana de toamna este o mancarica consistenta din punct de vedere nutritiv, care se poate pastra foarte bine in borcane si care se poate consuma in perioadele reci.
Se caleste ceapa tocata si se adauga morcovul, telina, patrunjelul, gogosarii taiati cubulete si condimentele. Se lasa sa fiarba la foc mediu, amestecand din cand in cand si cand acestea sunt fierte, se adauga orezul inmuiat din timp. Se lasa in continuare la fiert inca 15 min, apoi se adauga pasta de tomate. Tocana se pune calda in borcane, se leaga si se sterilizeaza 20 de minute.
Tocana se poate servi ca atare sau alaturi de o salata de muraturi.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Chiar daca nu sunt deloc multumita de poze, fiind facute la ceas de seara, trebuie sa postez aceasta reteta pentru ca mi-a...
Pui cu legume in sos WorcesterIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii