Tocana de toamna este o mancarica consistenta din punct de vedere nutritiv, care se poate pastra foarte bine in borcane si care se poate consuma in perioadele reci.
Se caleste ceapa tocata si se adauga morcovul, telina, patrunjelul, gogosarii taiati cubulete si condimentele. Se lasa sa fiarba la foc mediu, amestecand din cand in cand si cand acestea sunt fierte, se adauga orezul inmuiat din timp. Se lasa in continuare la fiert inca 15 min, apoi se adauga pasta de tomate. Tocana se pune calda in borcane, se leaga si se sterilizeaza 20 de minute.
Tocana se poate servi ca atare sau alaturi de o salata de muraturi.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIn urma cu doua ore si 25 de ani, am ales un drum impreuna, unul cu de toate ca la shaorma, cred ca nici nu auzisem de...
Desert tort 25 de argintiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii