Vegeta de casa este foarte buna la orice fel de mancare. In plus fata de vegeta pe care o cumparati din magazin sunteti sigur ca e ceva natural.
Vegeta de casa este foarte buna la orice fel de mancare. In plus fata de vegeta pe care o cumparati din magazin sunteti sigur ca e ceva natural.
Se taie toate legumele spalate si uscate in fasii subtiri. Am folosit un curatator de legume pentru feliat morcovii si dovleceii si am folosit si coaja, am lasat si tulpinile la patrunjel si leustean.
Se tin la soare cateva zile pana s-au uscat bine. Uneori se usuca intr-o zi,uneori mai dureaza. Am folosit o tava mai veche din metal. Daca noptile sunt prea racoroase se aduce inauntru.
Dupa ce s-au uscat se dau prin robot si se maruntesc.
Se pot usca si in cuptor, la foc foarte mic si cu usa intredeschisa.Dureaza cateva ore.
Vegeta de casa se foloseste in supe si ciorbe, pilafuri si pentru a condimenta mancarea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii