Vegeta la borcan

Pentru vegeta la borcan aveti nevoie de 1 kg morcovi, 1 kg pastarnac, 1 kg patrunjel, 1 kg gogosari. Se pregateste usor.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg morcovi
  • 1 kg pastarnac
  • 1 kg patrunjel
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg conopida
  • 1 kgardei kapia
  • patrunjel 2 legaturi
  • telina 2 legaturi
  • 600 g sare

Mod de preparare

Pentru vegeta la borcan se dau toate prin masina de tocat si se amesteca cu sare, apoi punem la borcane si adaugam putin ulei deasupra. la sfarsit, le legam si le dam la camara.


Vegeta la borcan se poate folosi la ciorbe, supe, fripturi dar si la alte multe mancaruri, fiind gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc