Vinetele conservate sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta conserva aveti nevoie de 5 kg vinete, 3 lg sare si conservant.
Vinetele conservate sunt delicioase. Pentru a prepara aceasta conserva se coc vinetele de preferinta pe un gratar sau o tabla (raman albe), se curata si se amesteca cu sucul pe care l-au lasat, sarea si un sfert de plic de conservant, se amesteca si se pun in borcane spalate si uscate.Se capseaza si se fierb in duns 30 d eminute apoi se pun in paturi. Cand se folosesc, se pun in strecuratoare ca sa se scurga zeama
Vinetele conservate se servesc la maioneza, musaca sunt excelente.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii