Visinele se spala bine la jet de apa, li se scot samburii, apoi se amesteca usor cu zaharul si cu aspirinele pisate. Se pun in camara, unde se ameste
Visinele se spala bine la jet de apa, li se scot samburii, apoi se amesteca usor cu zaharul si cu aspirinele pisate. Se pun in camara, unde se amesteca din cand in cand (usor sa nu se zdrobeasca fructele), pana cand tot zaharul s-a topit. Se pun visinele in borcane potrivit de mari, se acopera cu sirop, se leaga sau se pune capacul.
Pe timp de iarna, din ele se pregateste o delicioasa placinta care pastreaza toata savoarea si parfumul visinelor.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii