Ardeii se coc, se decojesc, se toaca sau se dau prin mixer, apoi se pun la fiert. Separat se face o maioneza din 8 lingurii miere cu 8 lingurii mustar
Ardeii se coc, se decojesc, se toaca sau se dau prin mixer, apoi se pun la fiert. Separat se face o maioneza din 8 lingurii miere cu 8 lingurii mustar si 800 ml ulei.
Dupa ce se fierb circa 40 min ardeii, se toarna aceasta maioneza peste ei si se lasa la fiert inca 40 min. Se adauga sare si piper dupa gust.
Se toarna compozitia in borcane si se pun la cuptor, se lasa circa 40 min-1 ora.
Se scot, se pun capacele si se mai introduc 2 min. in cuptor, apoi se stinge cuptorul si raman aici pana se raceste cuptorul.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii