Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii, curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste
Se coc gogosarii, se inabusa si se curata de coaja, apoi se taie felii,
curatindu-se bine de seminte. Se taie ceapa in felii subtiri si se rumeneste
auriu in tot uleiul. Se fierb rosiile si se strecoara. Se amesteca toate
acestea, se adauga sare si usturoiul taiat felioare si se pun sa fiarba la
un foc moale pina ce gogosarii s-au muiat iar uleiul se ridica deaspra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii