Pentru zarzavatul cu pastai aveti nevoie de 2 kg pastai, 2 kg conopida, 2 kg dovlecei.
Pentru zarzavatul cu pastai se curata toate si se taie cubulete, se pun intr-un vas, apoi se amesteca toate la un loc si se lasa de azi pe maine ca sa lase zeama, dupa care se pun in borcane, se leaga bine si se dau la beci.
Zarzavatul cu pastai poate fi folosit la ciorbe si nu numai.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii