Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe. Pentru a pune zarzaravtul pentru iarna aveti nevoie de sare si conservant.
Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe sau ciorbe. De fapt puteti sa il folositi si in loc de delikat. Trebuie doar sa aveti grija sa nu mai puneti sare, pentru ca amestecul va fi deja foarte sarat.
Se spala bine legumele, se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane.
Nu se fieb borcanele cu zarzavat de ciorba pentru iarna, ci se pun direct in camara.
Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.
Alte retete de conserve pentru iarna recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii