Zarzavat de ciorba pentru iarna

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe. Pentru a pune zarzaravtul pentru iarna aveti nevoie de sare si conservant.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg morcov
  • 1
  • 5 kg patrunjel
  • 1
  • 5 kg gogosari
  • 1 telina
  • 1 kg ceapa
  • 5 kg sare
  • frunze de telina si de patrunjel
  • 2 plicuri de conservant

Mod de preparare

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe sau ciorbe. De fapt puteti sa il folositi si in loc de delikat. Trebuie doar sa aveti grija sa nu mai puneti sare, pentru ca amestecul va fi deja foarte sarat.

Se spala bine legumele, se taie marunt (cubulete) zarzavatul, se amesteca cu sarea si conservantul apoi se pune in borcane.

Nu se fieb borcanele cu zarzavat de ciorba pentru iarna, ci se pun direct in camara.


Inlocuieste cu succes zarzavatul proaspat pe timp de iarna.
Alte retete de conserve pentru iarna recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci