Zarzavat din pastai pentru ciorba

Zarzavatul din pastai pentru ciorba se pregateste usor si da o aroma deosebita mancarii.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 kg pastai
  • 2 kg gogosari
  • 2 kg rosii
  • 1
  • 5 kg ceapa
  • 2 legaturi de telina
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 1 kg morcov ras
  • sare
  • zece aspirine
  • 100 g zahar si
  • 1 l de ulei.

Mod de preparare

Pentru zarzavatul din pastai pentru ciorba, punem uleiul in oala, iar peste el asezam zarzavatul in straturi – pastai tocate, morcov ras, rosii tocate sau rase, ceapa tocata fin, gogosarii taiati cuburi, telina si patrunjelul, tocate marunt. Peste fiecare strat presaram putina sare. Punem capac la oala si lasam sa fiarba la foc mic timp de o ora. Apoi adaugam un pachetel de delicat, zaharul si aspirinele pisate. Amestecam si punem in borcane pe care le legam cu celofan si le fierbem la Bain-Marie timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, le dam la camara.


Zarzavatul din pastai pentru ciorba poate fi folosit la mai multe mancaruri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci