Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de legume va place mai mult.
Zarzavatul pentru iarna fara conservant este foarte bun la orice fel de mancare. Puteti sa folositi orice combinatie de legume va place mai mult. Se spala toate legumele si verdeata, se lasa la scurs. Se decojesc rosiile. Se taie cuburi toate legumele si se toaca verdeata. Se pune sare dupa gust. Se pune in borcane bine spalate si uscate, incercand sa inghesuitit cat mai multa pulpa de zarzavaturi in fiecare borcan. Le infiletati bine. Se fierb borcanele in bain-marie timp de 30 minute de la momentul fierberii apei. Se lasa sa se raceasca in apa.
Se pastreaza la loc racoros.
Zarzavatul pentru iarna fara conservant se foloseste iarna la ciorba.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii