Usturoi verde in otet

Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar altul cu capatana in jos(pentru a

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • usturoi verde
  • otet
  • boabe de mustar
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Se aleg fire de usturoi mai vanjoase si se introduc in borcane (preferabil de 800g), un fir cu capatana in sus iar altul cu capatana in jos(pentru a umple spatiile libere), iar apoi se pune o lingurita de boabe de mustar in fiecare borcan.

Se prepara otetul ca pentru ardei iuti si optional se pot adauga foi dafin, piper boabe, etc.

Se toarna peste usturoiul verde otetul, fierbinte, cald sau rece, in functie de durata de pastrare.
Se serveste la orice fel de mancare, de catre impatimitii usturoiului.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci