Pentru aceasta reteta va trebuie 3,5 kg gogosari taiati, 6 linguri de bulion. Gogosarii cu sos bulion sunt gustosi.
Pentru gogosarii cu sos bulion, se pune sosul la fiert si, atunci cand clocoteste, se oparesc gogosarii pe rand, dupa care se pun in borcane de 800 g. Se pune peste ei o aspirina pisata, apoi sosul il turnam deasupra. Legam borcanele si le acoperim pana a doua zi, dupa care le dam la camara.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii